Aankoop

Ben je op zoek naar een woning en wil je graag dat we je hierbij helpen? Wij kunnen je hierbij ondersteunen vanaf de zoektocht naar een geschikte woning tot aan het ondertekenen van het voorlopig koopcontract.

Als aankoopmakelaar zijn we jouw adviseur en bemiddelaar bij de aankoop van een huis. Het is zeker niet verplicht, maar maakt het proces wel gemakkelijker. We nemen je werk uit handen aangezien we een expert zijn in jouw regio.
Je hebt waarschijnlijk een hele waslijst aan woonwensen gemaakt en dan blijken er nog maar weinig huizen aan je eisen te voldoen. Dat is precies de reden waarom je ons kunt inschakelen. Wij adviseren niet alleen, maar laten je ook ruimer denken.
Een bezichtiging kan voor jou hét moment zijn waarop je stapelverliefd wordt op een huis. En daarom zijn wij er voor jou!
Een bezichtiging is namelijk simpelweg meer dan alleen het bekijken van de woning. Wij weten op welke gebreken we moeten letten, stellen kritische vragen en hebben juridische kennis. Daarna gaan we nog een stapje verder zoals informatie inwinnen over bestemmingsplannen, energielabels, bodemonderzoek etc.
Heb je je droomhuis gevonden dan brengen we in overleg met jou een bod uit en verzorgen we de onderhandelingen met de verkopende partij.
Wij zorgen ervoor dat jouw woonwensen werkelijkheid worden.

Nieuwsgierig? Klik hier