Beschrijving

Vestdijk 57 Middelbeers

Nieuwsgierig?
Iedereen die op zoek is naar een echte kluswoning opgelet!
Deze woning barst van potentie en is naar eigen smaak te moderniseren. De woning kan wel een stevige opknapbeurt en een likje verf gebruiken, maar daar krijg je dan wel een twee onder 1 kap woning met vier slaapkamers voor terug. Ideaal voor starters of jonge gezinnen.

Om een beter beeld te krijgen van hoe deze woning eruit kan zien na modernisering hebben we art impression foto’s laten maken van de keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer. Laat je fantasie de vrije loop!

Een echt pluspunt aan deze woning is wel de enorme achtertuin met vrij uitzicht. Achter de woning mag  namelijk niet bebouwd worden.

Wil je meer weten en heb je zin om je handen uit de mouwen te steken?

Neem dan contact met ons op via WhatsApp, telefonisch of via onze website, zodat we samen een afspraak kunnen inplannen voor een bezichtiging.

Indeling

Welkom!
Gratis parkeren op je eigen terrein en vanuit je auto zo je woning binnenlopen, ideaal.

Kom binnen in de entree met de volgende indeling:
Hal met eenvoudige toilet en de deur naar de woonkamer en keuken. De meterkast bevindt zich achter een deur in de hal.

WOONKAMER
Via de hal loop je door naar de woonkamer en keuken.  De ramen in gehele woning zijn voorzien van dubbel glas met goed onderhouden houten kozijnen. 

KEUKEN
Eenvoudige keuken zonder inbouwapparatuur, vaatwasser of gasfornuis

Eerste verdieping

Deze verdieping heeft zoveel meer potentie dan je zou denken. De verdieping is erg ruim en heeft maar liefst 4 slaapkamers.  

De eenvoudige badkamer heeft een  wastafel en douche.  Deze badkamer kun je geheel naar wens omtoveren tot een heerlijke plek waar je lekker kunt ontspannen.

Tweede verdieping

De zolder is met een vlizo trap te bereiken. De ruime zolder biedt veel mogelijkheden om al je seizoensspullen op te bergen. Tevens is hier de CV ketel (Atag 2017) te vinden.

Tuin

De ruime tuin is volledig betegeld en heeft een prachtig vrij uitzicht. Tevens vind je hier ook de garage en de houten berging.

Bijzonderheden

* Bouwjaar 1958
* CV 2017 (Atag)
* 12 zonnepanelen (2021)
* schilderwerk buitenzijde 2020
* energielabel B
* opknap/kluswoning
* houten kozijnen met dubbel glas
* ter inspiratie 4 art impression foto's

Sinds 1 september 2010 is het verplicht om aan de eisen te voldoen van de meetinstructie voor gebruiksoppervlakte woningen en bruto inhoud. Deze is verplicht gesteld door de NVM, VastgoedPRO en VBO om de kwaliteit van inmetingen te waarborgen. Deze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580: de norm voor het bepalen van oppervlakten en de inhoud van woningen. Voor de gevallen waarin de meetinstructie geen uitsluitsel geeft over het bepalen van de gebruiksoppervlakte, moet namelijk de NEN2580 worden gebruikt. Meetinstructies die wel nauwkeurig uitsluitsel kunnen geven over oppervlakte bepaling, mogen dus afwijken van de NEN2580. 
Brabantstad Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Mocht je het meetrapport willen inzien, dan horen wij dit graag!

Kenmerken